Ontwerp-omgevingsvergunning nabij Hoorne 3, Uitgeest, terinzagelegging
Logo Uitgeest
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maakt bekend dat de volgende ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage wordt gelegd.
 
Hoorne 3, te Uitgeest, (OV 2013-081)
 
Planologische afwijkingsactiviteit: gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan; bouwactiviteit: oprichten van een woning.
 
Bovengenoemd besluit volgt de uitgebreide procedure.
 
Overeenkomstig artikel 3.10 Wabo en afdeling 3.4 Awb ligt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken met ingang van 1 augustus 2014 voor de duur van zes weken ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen ingediend worden bij het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. De digitale stukken kunnen geraadpleegd worden via de website van de gemeente Uitgeest, www.uitgeest.nl. onder de sitemappen gemeentehuis en terinzagelegging.
 
De papieren stukken (inclusief de stukken voor de hogere waardenprocedure op grond van de Wet geluidhinder) liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis dat is gevestigd aan de Middelweg 28 te Uitgeest en is geopend op werkdagen van 9.00-12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30-16.00 uur en donderdagavond van 18.30-20.00 uur.
 
Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden, het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Visser van de afdeling ruimte, via telefoonnummer 0251-361170.
 
Uitgeest, 30 juli 2014
Burgemeester en wethouders van Uitgeest
 
 
Naar boven