Logo Leusden
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Achterveld 2014’, Leusden

De gemeenteraad heeft op 9 juli 2014 het bestemmingsplan ‘Achterveld 2014’ gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen zijn enkele ondergeschikte aanpassingen op de plankaart. Een overzicht van de wijzigingen is in te zien in de nota zienswijzen en ambtshalve aanpassingen. Deze ligt samen met het bestemmingsplan ter inzage.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken, ligt met ingang van donderdag 31 juli tot en met woensdag 10 september ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening van de gemeente Leusden (het omgevingsloket is op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur geopend).

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u digitaal raadplegen via internet op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.133-0401

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op: http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.107-/NL.IMRO.0327.133-0401

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan Achterveld 2014 is gericht op het behoud van de bestaande leefomgeving. Binnen dit bestemmingsplan worden geen nieuwe woningen of grote ontwikkelingen mogelijk gemaakt. Wel is op een aantal plekken een wijzigingsbevoegdheid naar wonen opgenomen, waarmee met een verkorte procedure een nieuwe woning kan worden gerealiseerd. Deze locaties zijn naast Ruurd Visserstraat 65, naast Kerkdijk 24 en achter de Verjaagde Ruiterweg 53.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de bovengenoemde termijn schriftelijk beroep instellen. Het beroep kan worden ingesteld, tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat minimaal de volgende onderdelen: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat de rechter op dat verzoek heeft beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet afzonderlijk worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State met als voorwaarde dat tijdig een beroepschrift is ingediend.

Kijk voor meer algemene informatie op www.leusden.nl/bestemmingsplannen

Planidentificatienummer: NL.IMRO.0327.133-0401

Naar boven