Logo Tynaarlo
Verleende omgevingsvergunning Groningerstraat 11 Vries, Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo heeft in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een vergunning verleend voor het wijzigen van de bestemming van agrarisch naar wonen, met een bedrijf aan huis, op het perceel Groningerstraat 11 Vries te verlenen. Tevens wordt er voor de duur van 1 jaar een woonunit geplaatst achter de bestaande bebouwing zodat de restauratie van het hoofdgebouw kan plaatsvinden.

Het besluit ligt met ingang van vrijdag 1 december 2014, gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het plan kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kunnen belanghebbenden beroep instellen. U kunt alleen beroep instellen als u tijdig een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning naar voren heeft gebracht of kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Het beroepschrift dient u in bij de Rechtbank Noord- Nederland, locatie Assen, Postbus 200, 9400 AE Assen. Als een spoedeisende beslissing noodzakelijk is, kunt u de voorzieningenrechter van deze rechtbank verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. U mag het beroep- of verzoekschrift ook digitaal indienen via: loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Projecten, team Fysiek Beleid, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Naar boven