Logo Maastricht
Ontwerp-omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit ‘Ursulinenweg 1A’, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit ‘Ursulinenweg 1A’ voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan mede vastgesteld.

Gebiedomschrijving en korte inhoud

Met betrekking tot het realiseren van een ondergrondse berging en een ommegang in de tuin van het kasteel ‘De Torentjes’ aan de Ursulinenweg 1A is een omgevingsvergunning aangevraagd. Deze aanvraag is ingeboekt onder dossiernummer 13-0661WB. Het ontwerp van de omgevingsvergunning omvat ondermeer een ontwerp-projectafwijkingsbesluit.

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 14 augustus 2014 liggen de ontwerp-omgevingsvergunning, het ontwerp-projectafwijkingsbesluit en alle bijbehorende stukken ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht.

Daarnaast zijn de stukken te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www.maastricht.nl/ruimtelijkeplannen

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van: Aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, zienswijzen ontwerp-omgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit ‘Ursulinenweg 1A ’.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen kunt u een afspraak maken binnen de termijn en binnen kantooruren met de heer E. Smeets, telefoonnummer 043-3504595, of per email: eugene.smeets@maastricht.nl

Maastricht, 13 augustus 2014

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

De Secretaris, P.J. Buijtels

De Burgemeester, O. Hoes

Naar boven