Logo IJsselstein
Ontwerpomgevingsvergunning Turfschuit en Steenschuit (aangevraagd als Oranje Nassaukade fase 2, IJsselstein

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 30 januari 2014 gedurende 6 weken het volgende ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ter inzage ligt:

  • Ontwerp omgevingsvergunning Turfschuit en Steenschuit (aangevraagd als Oranje Nassaukade fase 2), de bouw van 38 appartementen

De aanvraag is niet in overeenstemming met de bepalingen van het geldende bestemmingsplan “Oranje Nassaukades-Zomerdijk”. Het college heeft het voornemen met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van de regels van het bestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt met de bijbehorende stukken ter inzage bij het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis in IJsselstein. De ontwerp omgevingsvergunning is ook digitaal te raadplegen via de internetsite www.ijsselstein.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. De ontwerp omgevingsvergunning Turfschuit en Steenschuit (aangevraagd als Oranje Nassaukade fase 2) is daarbij te vinden onder identificatienummer: NL.IMRO.0353.201405.OvONkades versie On01.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel een schriftelijke als mondelinge zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein, p/a Omgevingsdienst Regio Utrecht, Postbus 461, 3700 AL Zeist. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, reden van de zienswijze en op welk ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het doorgeven van een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken via tel. 0346-260681.

Het college van burgemeester en wethouders zal een beslissing nemen op de zienswijzen.

Naar boven