Logo Bunnik
Vaststelling bestemmingsplan Prinses Beatrixstraat 24 te Bunnik, Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat de gemeenteraad van Bunnik op 17 juli 2014 het bestemmingsplan Prinses Beatrixstraat 24 te Bunnik ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen ter inzage met ingang van 31 juli 2014 gedurende zes weken (tot het einde van de beroepstermijn).

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Op het perceel aan de Prinses Beatrixstraat 24 in Bunnik is een vrijstaande woning gesitueerd. De bewoners van deze woning hebben een bouwplan opgesteld met als doel de bestaande woning te verbouwen en in oostelijke richting te vergroten. Voorliggend bestemmingsplan ‘Prinses Beatrixstraat 24 Bunnik’ zorgt voor een passend beleidsinstrument voor de beoogde verbouwing en bijbehorende uitbreiding van een bestaande vrijstaande woning in Bunnik.

Tegelijkertijd is geconstateerd dat, specifiek voor dit perceel, de bestemmingssystematiek uit het geldende bestemmingsplan niet geheel correct op de verbeelding is weergegeven. Dit was in vorige edities van het bestemmingsplan ook het geval. Dit komt mede voort uit de standaardisering van de plansystematiek in de digitale standaarden zoals voorgeschreven door het rijk.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar:

Beroep instellen

Met ingang van 01 augustus 2014 kan gedurende zes weken (tot en met 11 september 2014) beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te hebben gebracht.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Meer informatie hierover vindt u op www.raadvanstate.nl

Naar boven