Logo Renswoude
Verleende omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) tbv oprichten woning Wittenoordseweg 11 te Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure:

  • 1) Activiteiten ‘bouwen’ en ‘gebruik gronden in strijd met bestemmingsplan’: voor het oprichten van een vrijstaande woning met aangebouwd bijgebouw op het adres Wittenoordseweg 11 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (projectafwijkingsbesluit). De vereiste verklaring van geen bedenkingen is eveneens afgegeven;

Bovengenoemde besluiten ligt vanaf 28 januari 2014 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Renswoude en is in te zien bij de afdeling Omgevingsbeheer op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur en op afspraak buiten openingstijden.

Belanghebbenden, die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of die aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest, kunnen tot 11 maart 2014 beroep indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 27 januari 2014

Naar boven