Logo Gorinchem
Verleende omgevingsvergunning Ida Gerhardtpad kavel 5, Gorinchem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) hebben verleend: Ida Gerhardtpad kavel 5, 4207 MX voor het bouwen van een woning. Het betreft de activiteit bouwen en de activiteit afwijken bestemmingsplan (verzonden 24/6/'14).

Terinzagelegging

Het besluit ligt ter inzage van woensdag 30 juli tot en met dinsdag 9 september 2014.

Beroep

Belanghebbenden hebben de mogelijkheid tegen onze beslissing een beroepschrift in te dienen bij Administratie Team B Rechtbank Rotterdam Postbus 50951 3007 BM Rotterdam. Voor de goede orde wijzen wij u erop, dat de beroepstermijn loopt van donderdag 31 juli tot en met woensdag 10 september 2014. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste de volgende gegevens bevatten:

  • a. De naam en het adres van de indiener;

  • b. De dagtekening;

  • c. Een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. De gronden van het beroep.

Verder dient zo mogelijk een afschrift van de beslissing op het bezwaarschrift te worden overgelegd. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Als beroep is ingesteld, is, indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist, het eveneens mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Rotterdam. In dat geval is een extra griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de rechtbank Rotterdam via http://rechtspraak.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven