Logo Deventer
Wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Bronsvoorderdijk 14A-16, Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 30 januari 2014 tot en met 12 maart 2014 ter inzage ligt:

  • het vastgestelde wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Bronsvoorderdijk 14A-16

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de omzetting van een agrarische bestemming naar een woonbestemming.

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien op:

Het ontwerpwijzigingsplan kunt ook u inzien op:

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81,

  • het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70

  • Openbare bibliotheek Bathmen, Schoolstraat 13

Reageren

Het wijzigingsplan ‘Buitengebied Deventer, Bronsvoorderdijk 14A-16’ ligt van 30 januari tot en met 12 maart 2014 ter inzage.

U kunt tot en met 13 maart 2014 reageren.

Als u een reactie wilt geven op het ontwerp wijzigingsplan, dan dient u beroep in. Lees hieronder hoe u op het plan kunt reageren.

Er kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan of de ontwerpbesluiten bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven