Vergunning voor het gebruiken van een immobilisatie-installatie aan de Ankerweg 16 te Amsterdam, Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Milieu heeft op 28 maart 2014 een aanvraag ontvangen van Beelen Amsterdam B.V. voor het gebruiken van een immobilisatie-installatie.

De Inrichting is gelegen aan de Ankerweg 16 te Amsterdam.

Aangezien de beslistermijn van 8 weken inmiddels is overschreden, is deze vergunning volgens paragraaf 4.1.3.3 van de Algemene wet bestuursrecht van rechtswege verleend.

Bezwaar maken

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na bekendmaking van dit van rechtswege verleende besluit bezwaar maken.

Het gemotiveerde bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Infrastructuur en Milieu, per adres: RWS West-Nederland Noord, afdeling Werkenpakket, Postbus 3119, 2001 DC Haarlem.

Indien tegen een besluit bezwaar is gemaakt, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Een dergelijk verzoek dient samen met een afschrift van het bezwaarschrift te worden gezonden naar de sector Bestuursrecht van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het verzoek zijn woonplaats heeft.

Voor het indienen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Indiening kan ook via de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor nadere informatie kan men zich telefonisch wenden tot de afdeling Vergunningverlening, telefoon 06 – 21 16 71 16.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, M. Nauta

Naar boven