Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Bedrijventerrein Eeneind-West’ en ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Eeneind, herziening 2014-1’, Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat plannen ter inzage worden gelegd voor de realisering van een bedrijventerrein ten westen van de Collse Hoefdijk, ten noorden van het Eindhovensch Kanaal en ten zuiden van het bestaande bedrijventerrein ‘Eeneind’.

Het gaat daarbij om twee plannen:

  • 1. Op de eerste plaats om een uitwerkingsplan door burgemeester en wethouders: ‘uitwerkingsplan bedrijventerrein ‘Eeneind-West’. Het bestemmingsplan ‘Uitbreiding bedrijventerrein Eeneind’ maakte reeds een uitbreiding van het bedrijventerrein op die locatie mogelijk. De bestemming ‘Uit te werken bedrijfsdoeleinden’ moest nog worden uitgewerkt.

  • 2. In overleg met provincie en Waterschap is het plan om de waterbergingsopgave in verband met dit bedrijventerrein te realiseren tussen de locatie van het uitwerkingsplan en het Eindhovensch Kanaal. Hierin voorziet het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Eeneind, herziening 2014-1’. In dit plan wordt tevens de wettelijk om de 10 jaar verplichte actualisering van de planologische regeling voor het bestaande bedrijventerrein ‘Eeneind II Zuid’ meegenomen.

Ontwerp uitwerkingsplan ’Bedrijventerrein Eeneind-West’

Het ontwerp voor het uitwerkingsplan ‘Bedrijventerrein Eeneind-West’ ligt met ingang van 15 augustus 2014 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen ter inzage.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerp uitwerkingsplan ‘Bedrijventerrein Eeneind-West’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPUEeneindWestUP-C001

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp uitwerkingsplan kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan gedurende voornoemde termijn ook mondeling worden ingediend bij de heer D. Senders (telefoonnummer 040-2631641).

Ontwerp bestemmingsplan ’Bedrijventerrein Eeneind, herziening 2014-1’

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Eeneind, herziening 2014-1’ ligt met ingang van 15 augustus 2014 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen ter inzage.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Eeneind, herziening 2014-1’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPEeneindHerz20131-C001

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders (telefoonnummer 040-2631641).

Nuenen, 14 augustus 2014.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven