Besluit omgevingsvergunning inrichting Emmen-8, Ministerie van Economische Zaken

KENNISGEVING

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘het veranderen en in werking hebben van een inrichting de gehele inrichting omvattend’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de inrichting Emmen-8, bereikbaar via de Bargerkampenweg, in de gemeente Emmen, op de percelen, kadastraal bekend gemeente Emmen, Sectie D, nummers 5038, 9972, 9866, 12175, 12199 en 4650.

De omgevingsvergunning betreft de actualisatie van de vigerende vergunning.

Op het ontwerpbesluit dat van 14 mei 2014 t/m 24 juni 2014 ter inzage lag bij de gemeente Emmen zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 30 juli 2014 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Emmen te Emmen. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren. Wij adviseren u voor de inzage van dit besluit eerst contact op te nemen met de gemeente, telefoon 140 591.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer K. van den Hoff, telefoon 070 – 379 76 02 van het Ministerie van Economische Zaken.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven