Logo Moerdijk
Definitieve omgevingsvergunning Ecologische Verbindingszone Keenehaven, Moerdijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Moerdijk hebben in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning verleend voor:

Adres

Omschrijving project

Keenehaven en omgeving

Aanlegwerkzaamheden ten behoeve van de Ecologische Verbindingszone Keenehaven, gelegen tussen de Keenehaven in Klundert en de Nieuwlandsedijk in Fijnaart in drie deelgebieden.

(Deze aanvraag heeft betrekking op de volgende activiteiten: het uitvoeren van werken en werkzaamheden, het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening);

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 31 juli tot en met woensdag 10 september 2014 ter inzage in het gemeentehuis in Zevenbergen. Daarnaast zijn deze stukken in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij/zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen. Een beroepschrift kunt u richten aan de Rechtbank Zeeland West-Brabant, team Bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda.

De vergunninghouder kan, ondanks een beroepschrift, na afloop van de beroepstermijn toch de vergunde activiteit uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u, tegelijkertijd met of ná het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda.

Naar boven