Logo Terneuzen
Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan ‘Emmastraat 18-20 in Axel’, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp wijzigingsplan ‘Emmastraat 18-20 in Axel’ ter inzage wordt gelegd. In het wijzigingsplan wordt de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ gewijzigd in de bestemming ‘Woondoeleinden’.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt van 24 juli 2014 tot en met 3 september 2014 (digitaal) ter inzage bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur. U kunt ook een afspraak maken.

Het ontwerp wijzigingsplan is integraal te raadplegen via de website www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij de heer M. van der Ploeg van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, 30 juli 2014

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Loco-secretaris, J.G. Princen

Burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven