Logo Mook en Middelaar
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Terrein Jachtslot De Mookerheid’, Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 10 juli 2014 het bestemmingsplan “Terrein Jachtslot De Mookerheide” overeenkomstig het ontwerp bestemmingsplan heeft vastgesteld. Het ontwerpplan voorziet in een concentratie (verplaatsing) van het parkeren nabij het Jachtslot en in het oprichten van een landgoedwinkel. Dit in het kader van het restauratieplan voor de omgeving van het Jachtslot.

Inzien:

Het vaststellingsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 6 augustus 2014 in het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.BPjachtslot-VA01.

Beroep:

Belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan op de dag na datum ter inzage legging. Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) 69 69 111 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Naar boven