Logo Utrecht (Utr)
Voormalige belhuizen Amsterdamsestraatweg, wijzigingsplan Ondiep, Utrecht (Utr)

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 31 juli 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het op 8 juli 2014 door het college ongewijzigd vastgestelde Voormalige belhuizen Amsterdamsestraatweg, wijzigingsplan Ondiep en het daarbij behorende vaststellingsbesluit.

Plangebied en doelstelling

Het plangebied omvat een individueel pand aan de Amsterdamsestraatweg. Het gaat om het adres Amsterdamsestraatweg 207.

De hoofddoelstelling van het wijzigingsplan is de beperking van het aantal belhuizen op de Amsterdamsestraatweg planologisch-juridisch mogelijk te maken.

Inzien

Het wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 31 juli 2014 gedurende zes weken, dat wil zeggen tot en met 10 september 2014 ter inzage bij:

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

    Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken. Omdat dit een wijziging betreft van een bestemmingsplan van voor 2008 geldt deze verplichting in dit geval niet. Desalniettemin zal het plan wel worden gepubliceerd via de landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit tot vaststelling beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingebracht.

Het beroep kan worden ingesteld bij:

De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen.

Mogelijkheid verzoek voorlopige voorziening

Het enkel indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Als een spoedeisend belang aanwezig is, kan door de indiener van een beroepschrift een afzonderlijk verzoek om 'voorlopige voorziening' ingediend worden bij de Voorzitter van de voornoemde Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven