Logo Zuid-Holland
Bekendmaking van het bodemenergieplan voor het centrum van Rotterdam

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben het bodemenergieplan Centrumgebied Rotterdam en de Beleidsregel open bodemenergiesystemen Zuid-Holland op 10 juni 2014 gewijzigd vastgesteld.

In het bodemenergieplan Centrumgebied Rotterdam zijn regels opgenomen over de toepassing van open bodemenergiesystemen en de voorwaarden waaraan voldaan moet worden voordat een vergunning wordt verleend. De beleidsregel heeft betrekking op open bodemenergiesystemen, waarvoor de bevoegdheid voor vergunningverlening ligt bij de provincie. Bij de vergunningverlening voor bodemenergiesystemen in het centrumgebied van Rotterdam zullen beide worden gehanteerd.

Waar kunt u de stukken inzien?

  • 1. U kunt het vastgestelde bodemenergieplan Centrumgebied Rotterdam en de vastgestelde beleidsregel open bodemenergiesystemen van 1 augustus 2014 tot en met 12 september 2014 inzien via de website van de provincie Zuid-Holland www.zuid-holland.nl en de website van de gemeente Rotterdam www.rotterdam.nl/bodemenergiesystemen

  • 2. Tijdens kantooruren liggen bovengenoemde documenten ook ter inzage bij “Het Loket” in het Provinciehuis, Zuid-Hollandplein 1 in Den Haag en in de bibliotheek van Rotterdam van 10.00 – 20.00 uur, 5e etage, Hoogstraat 110, telefoonnummer 010-2816200.

De stukken liggen ter inzage zodat u er kennis van kunt nemen. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht staat er tegen de vaststelling van het bodemenergieplan Centrumgebied Rotterdam en de Beleidsregel open bodemenergiesystemen Zuid-Holland geen beroep open.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Ruimte, Wonen en Bodem van de provincie Zuid-Holland, telefoon 070-4417540, of via e-mailadres fg.dorel@pzh.nl

Naar boven