Logo Hollands KroonHollands Kroon, week 29 - verleende omgevingsvergunning Gladiolenlaan 9 t/m 21 oneven Winkel

Soort bekendmaking: verlening reguliere omgevingsvergunning

Plaats: Gladiolenlaan 9 t/m 21 oneven Winkel

Omschrijving: voor nieuw te bouwen garageboxen en kappen bomen

Publicatiedatum: 21 juli 2014

Ter inzage

De stukken liggen met ingang van 21 juli 2013 tot 1 september 2013 ter inzage op het gemeentekantoor in MFA De ontmoeting, De Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna.

De stukken zijn als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

 

Beroep

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken, binnen de termijn van ter inzage legging, beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG in Alkmaar.

 

Voorlopige voorziening

Als u vindt dat, zolang nog niet op uw beroepschrift is beslist, deze beschikking nog niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Alkmaar een schorsing/voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Een schorsing/voorlopige voorziening kunt u alleen vragen als u tegelijk ook beroep heeft ingesteld. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

 

Kosten

Aan het instellen van beroep en het vragen van een schorsing/voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Dit zijn soms aanzienlijke bedragen, kijkt u eerst voor informatie op www.rechtspraak.nl bij ‘griffierecht bestuursrecht’.

 

Naar boven