Logo Bladel
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Hofstad-Schepenstraat, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken gelet op de bepalingen van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3, een omgevingsvergunning verlenen (afwijking bestemmingsplan) voor het mogelijk maken van de bouw van een woning met bijgebouwen op de hoek Hofstad-Schepenstraat te Bladel. De aanvraag is in strijd met bestemmingsplan “Kom Bladel 2010”, maar bovengenoemde omgevingsvergunning maakt het mogelijk om in afwijking van het bestemmingsplan aan de bouw van de gevraagde woning met bijbehorende bijgebouwen medewerking te verlenen.

De ontwerp omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing van 24 juli tot en met 3 september 2014 ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 – 19.00 uur1 en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1038Hofstad25-ONTW.

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit bouwplan kunt u tijdens openingstijden terecht bij het Klant Contact Centrum of contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte (telefoon 0497- 361636).

Bladel, juli 2014


X Noot
1

Tijdens de vakantieperiode heeft het KCC afwijkende openingstijden:

Van 14 juli tot en met 22 augustus 2014 is er geen avondopenstelling op woensdag.

Van 28 juli tot en met 15 augustus (= bouwvakvakantie) is er ook geen avondopenstelling op maandag.

In de genoemde periodes is het KCC op maandag en woensdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

Naar boven