Logo Waalwijk
Omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning en het maken van een uitweg op het perceel Artesiëstraat 3, naast Henegouwenlaan 2, kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie H, nummer 347, achter de percelen Groningenstraat 11, 13 en 15, Waalwijk.

Het college van Waalwijk maakt bekend dat een omgevingsvergunning is verleend door met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Woonwijken” voor het oprichten van een woning en het maken van een uitweg op het perceel Artesiëstraat 3, naast Henegouwenlaan 2, gemeente Waalwijk, sectie H, nummer 347, achter de percelen Groningenstraat 11, 13 en 15 te Waalwijk.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de onderstaande activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk;

  • het handelen in strijd met de ruimtelijke regels;

  • het maken van een uitweg.

Beroep /voorlopige voorziening

Met ingang van de dag na die waar op het besluit ter inzage is gelegd kunnen belanghebbenden binnen zes weken beroep instellen tegen dit besluit.

De volgende belanghebbenden kunnen een beroepschrift indienen:

  • degenen die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht;

  • degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbesluit;

  • degenen die, indien het besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit, tegen de wijzigingen beroep willen instellen;

  • de wettelijke adviseurs die advies hebben ingediend naar aanleiding van het ontwerpbesluit.

Het besluit zal op 25 juli 2014 ter inzage worden gelegd bij de frontoffice van de afdeling Publiekszaken van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Voor het inzien van de stukken dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda. Indien een beroepschrift is ingediend gedurende de genoemde periode, kan – indien er sprake is van een spoedeisend belang – een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda. Voor het indienen van een verzoek tot voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Conform het bepaalde in artikel 6.14, tweede lid, Besluit omgevingsrecht is deze mededeling tevens raadpleegbaar op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, met IDN: NL.IMRO.0867.pbwwHenegouwenlaan-va01.

Naar boven