Logo Leusden
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Asschatterweg 2013’, Leusden

De gemeenteraad heeft op 12 december 2013 het bestemmingsplan ‘Asschatterweg 2013’ gewijzigd vastgesteld.

De wijzigingen zijn doorgevoerd naar aanleiding van de zienswijze van de Gasunie, waarbij de regels omtrent de activiteiten rondom de gasleiding worden aangepast. Ook zijn er wijzigingen doorgevoerd in de verbeelding naar aanleiding van een zienswijze m.b.t. de locatie van de Zandbrinkermolen, daar wordt een verkeersveiliger situatie gecreëerd door een nieuwe hoofdinrit en opstelplaats voor vrachtverkeer. Daarnaast is het plan gewijzigd naar aanleiding van ambtshalve aanpassingen, dit betreft een aanpassing van de verbeelding ten noorden bij de aansluiting van de Postweg op de Asschatterweg en enkele tekstuele aanpassingen.

Het vastgestelde exemplaar ligt met ingang van donderdag 23 januari 2014 tot en met 5 maart 2014 ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening van de gemeente Leusden (het omgevingsloket is op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur geopend).

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u digitaal raadplegen via internet op: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.134-0401

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op: http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.134-/NL.IMRO.0327.134-0401

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt een vrijliggend fietspad mogelijk aan de zuidzuide van de Asschatterweg en de Koningin Julianaweg. Het voorontwerp van dit bestemmingsplan heeft begin dit jaar ter inzage gelegen in de periode van 28 maart 2013 tot en met 8 mei 2013. Het ontwerp heeft ter inzage gelegen in de periode van 5 september 2013 tot en met 16 oktober 2013.

Beroep

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend, dan wel belanghebbenden wie niet verweten kan worden dat de zienswijze niet tijdig is ingediend, kunnen gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk beroep instellen. Het beroep kan worden ingesteld, tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat minimaal de volgende onderdelen: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Kijk voor meer algemene informatie op www.leusden.nl/bestemmingsplannen .

Naar boven