Logo Onderbanken
Vaststelling Wijzigingsplan ‘Zorgproject An gen Inj’ Schinveld, Onderbanken

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college op 10 juni 2014 het wijzigingsplan "Zorgproject An gen Inj" ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de hoeklocatie van de Broekweg en de Broekstraat te Schinveld. Het plan beoogt het realiseren van een dagrecreatieve voorziening voor het beoefenen van diverse (ambachtelijke) activiteiten voor dagbesteding.

Inzage

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 17 juli tot en met woensdag 27 augustus 2014 tijdens de reguliere openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Kloosterlaan 7 te Schinveld. Voor het inzien buiten de openingstijden kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750.

Het vastgestelde plan is tevens digitaal beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0881.BPAngenInj-VG01 of de gemeentelijke website www.onderbanken.nl >wonen, werken en leven>wonen en bouwen> bestemmingsplannen>bestemmingsplan Zorgproject An gen Inj.

Beroep

Gedurende de inzagetermijn (tot en met 27 augustus 2014) kan tegen dit besluit van het college schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het plan is ongewijzigd vastgesteld en er zijn geen zienswijzen ontvangen. Beroep kan derhalve uitsluitend worden ingediend door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Schinveld, 16 juli 2014

Burgemeester en wethouders van Onderbanken

Naar boven