Logo Hoogezand-SappemeerOntwerp bestemmingsplan Kalkwijk 147 te Hoogezand

De gemeente maakt een nieuw postzegel-bestemmingsplan voor het adres Kalkwijk 147 te Hoogezand. In een bestemmingsplan legt de gemeente vast wat in een bepaald gebied is toegestaan aan gebruik en bebouwing.

Doel van de bestemmingsplanherziening voor dit adres is het mogelijk maken van de bouw van een nieuwe woning op een iets andere plek dan waar de oude, inmiddels afgebroken woning zich bevond. In het postzegel bestemmingsplan blijft de bestemming van het perceel ‘wonen’, echter het bouwvlak waarbinnen de woning moet worden gebouwd wordt iets verschoven.

Inzagetermijn

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage vandonderdag 24juli 2014 tot en metwoensdag 3 september 2014. Het ontwerp bestemmingsplan is te digitaal te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planid nummer is NL.IMRO.0018.BP105Kalkwijk147-20on. U kunt ook op adres zoeken. Op afspraak is het plan ook eventueel op het gemeentehuis te raadplegen.

Ziens wijze

U kunt tijdens de periode van terinzagelegging op verschillende manieren een reactie geven op het plan door middel van een zienswijze. Voor een schriftelijke zienswijze stuurt u een brief aan de gemeente t.a.v. de Gemeenteraad, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand.

Wanneer u mondeling wilt reageren dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, mevrouw E.M.E. Jansema, tijdens de periode van terinzagelegging via onderstaand telefoonnummer.

Vervolg

Het college doet de gemeenteraad een voorstel voor vaststelling van het bestemmingsplan. In dit stuk wordt ingegaan op eventueel ingediende zienswijzen.

Informatie

Voor meer informatie over het plan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0598) 37 38 84.

Hoogezand 23 juli 2014

Naar boven