Logo Roermond
Omgevingsvergunning ‘jongerencentrum Donderberg’, Roermond

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond heeft op 14 juli 2014 besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een jongerencentrum in de bestaande groenvoorziening aan de Olieslagersstraat – Koninginnelaan – Donderbergweg, kadastraal bekend gemeente Roermond, sectie F, nummer 4774 (gedeeltelijk) te Roermond, bestaande uit de volgende activiteit:

Handeling in strijd met bestemmingsplan: realiseren jongerencentrum.

Tegen de verleende vergunning kan door belanghebbenden, die een zienswijze kenbaar hebben gemaakt of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze kenbaar hebben gemaakt, van 24 juli tot 4 september 2014 beroep worden ingesteld bij de rechtbank Roermond, Postbus 950,6040 AZ Roermond.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. De indiener van een beroepschrift kan, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond.

De verleende vergunning ligt van 23 juli tot 4 september 2014 ter inzage bij het omgevingsloket in het Stadskantoor. Op afspraak kunt u de vergunning inzien.

Naar boven