Logo Echt-Susteren
Verleende omgevingsvergunning Palmbrugweg 6, Echt, Echt-Susteren

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij op grond van de Wabo (Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht) de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:

  • op 24 april 2014, van BoerenBond Helden e.o. in Helden voor het realiseren van een BoerenBond filiaal op het perceel aan de Palmbrugweg 6 in Echt (bedrijventerrein De Loop).

Deze omgevingsvergunning is verleend.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteit bouwen en handelen in strijd met het bestemmingsplan. Met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo wordt afgeweken van het bestemmingsplan ‘Echt Centrum’. Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan aangezien ter plaatse geen perifere detailhandel/grootschalige detailhandel is toegestaan en het bouwvlak wordt overschreden.

Ter inzage

De aanvraag, beschikking en alle overige relevante stukken liggen in het gemeentehuis ter inzage bij de receptie in de publiekshal, Nieuwe Markt 55 in Echt met ingang van maandag 21 juli 2014 gedurende een periode van 6 weken en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. De omgevingsvergunning is tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor een mondelinge toelichting op de stukken alsmede voor kopieën van de stukken kan men zich wenden tot de Afdeling Leefomgeving.

Reageren

Gedurende de inzagetermijn (beroepstermijn) kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij of zij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbesluit.

Stuur uw beroepschrift naar: Rechtbank Limburg, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Inhoud beroepschrift

In uw beroepschrift moet in ieder geval staan:

  • uw naam, adres en telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u beroep indient (u kunt bijvoorbeeld de datum

en ons kenmerk van het besluit vermelden of een kopie meesturen);

  • de reden waarom u beroep indient;

  • de datum en uw handtekening.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan een belanghebbende die beroep heeft ingesteld, de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter is ingekomen.

Echt-Susteren, 16 juli 2014

Naar boven