Logo WaalreVerkeersbesluit

B&U, vbesl 2014-04

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat zij met de wegenverkeerswet 1994, het reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 en het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer:

BESLUIT

Tot het instellen van een parkeerverbod door het aanbrengen van een gele onderbroken lijk op de trottoirbanden aan de parallelweg naast de Burgemeester Mollaan, ter hoogte van de panden 38 t/m 54. Stoppen voor laden en lossen blijft toegestaan.

Waalre, 20 januari 2014

Namens deze,
Burgemeester en wethouders
Namens deze,
De heer J.P.J. Thomassen
Verkeersdekundige

Mededelingen

Politie gaat akkoord met het bovenstaande besluit.

Voor het inzien van het verkeersbesluit met bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken, telefoonnummer 040-2282500.

Bezwaar- of beroepsclausule

Binnen 6 weken kunt u tegen dit besluit een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de Waalre. De termijn van 6 weken vangt aan met ingang van de dag na de datum van publicatie in de Staatscourant. In het geval dat u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, postbus 90125, 5200 MA 's Hertogenbosch.

Naar boven