Logo Oost Gelre
Besluit omgevingsvergunning Boompjeswal Groenlo, Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat de Omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen, het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden en voor het handelen met gevolgen voor beschermde monumenten is verleend. De omgevings-vergunning voorziet in een verbreding van de gracht en het herinrichten van de oevers in het verlengde van het Laantje van Lasonder en het scoutingterrein.

De omgevingsvergunning en overige bijbehorende stukken kunnen vanaf 18 juli 2014 worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u de omgevingsvergunning, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl). De omgevingsvergunning ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 28 augustus 2014.

Bent u het er niet mee eens?

Bent u het met dit besluit niet eens, dan kunt u beroep aantekenen. U kunt dit doen op basis van de Algemene wet bestuursrecht. Hoe u dat kunt doen, leest u hier.

Beroep

U kunt beroep aantekenen bij de Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Zorgt u ervoor dat u het beroepschrift schriftelijk indient binnen zes weken na 18 juli 2014. Daarmee voorkomt u dat de rechtbank het beroep niet meer kan behandelen. Het is niet mogelijk om uw beroepschrift via e-mail in te dienen.

In uw beroepschrift moet in ieder geval staan:

Uw naam en adres, de datum waarop u het beroep schrijft, een omschrijving van het besluit waar het beroepschrift tegen gericht is, de reden waarom u beroep aantekent en uw handtekening.

Voorlopige voorziening

Als u in beroep gaat tegen dit besluit, blijft het besluit wel van kracht. Heeft dit voor u op korte termijn gevolgen en wilt u hier iets tegen doen, dan kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Dit kunt u doen door in het beroepschrift aan te geven dat u de rechtbank om een voorlopige voorziening vraagt. Dit kan eventueel ook nog op een later moment in een aparte brief aan de rechtbank. De rechtbank zal dan in de regel op korte termijn een spoedzitting plannen.

Naar boven