Logo Middelburg
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Het Zilveren Schor’, Middelburg

In het kader van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en de Inspraakverordening van de gemeente Middelburg, ligt het voorontwerpbestemmingsplan Het Zilveren Schor vanaf 18 juli tot en met 29 augustus 2014 voor een ieder ter inzage bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Het bestemmingsplan Het Zilveren Schor vervangt het voor betreffende gronden geldende bestemmingsplan en voorziet in een juridisch planologische regeling voor het realiseren van een centrumgebouw, groepsaccommodaties, recreatiebungalows en sportvoorzieningen. Om dit project mogelijk te maken worden bestaande accommodaties te zijner tijd gesloopt en wordt de bestaande insteekhaven vergroot. Het plangebied van dit bestemmingsplan ligt direct aan het Veerse Meer en de belangrijkste functie hierin zal op sport georiënteerde verblijfsrecreatie worden.

Inspraak wordt verleend aan ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen. Het voorontwerpplan kan ook worden bekeken op de gemeentelijke website www.middelburg.nl onder wonen en (ver)bouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure. Daarnaast is het voorontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode NL.IMRO.0687.BPBGMZIL-VO01.

Tijdens de genoemde termijn kunnen schriftelijk of mondeling inspraakreacties ingediend worden. Een schriftelijke reactie moet gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. Voor een mondelinge inspraakreactie is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 52 36.

Voor meer informatie over het voorontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met Peter Mondeel, telefoonnummer (0118) 67 52 36.

Naar boven