Logo Terneuzen
Wijzigingsplan ‘Verwijderen bestemming Archeologie Sluiskiltunnel’, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college in zijn vergadering van 24 juni 2014 het wijzigingsplan “Verwijderen bestemming Archeologie Sluiskiltunnel” (NL.IMRO.0715.WPBG07.-VG99) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken is vanaf 17 juli 2014 digitaal raadpleegbaar bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur.

Het wijzigingsplan is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen

Het wijzigingsplan “Verwijderen bestemming Archeologie Sluiskiltunnel” omvat het laten vervallen van de archeologische dubbelbestemming en het daarmee gepaard gaande vergunningenstelsel ter plaatse van het gehele tracé van de Sluiskiltunnel en de toeleidende wegen.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wanneer u:

  • tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tijdens de ontwerpfase;

De adressering van het beroepschrift is Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Nadere inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de mevrouw J. Ocké van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000).

Terneuzen, woensdag 16 juli 2014

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Loco-secretaris, J.G. Princen

Loco-burgemeester, J.F. Begijn

Naar boven