Logo Overijssel
Definitief besluit Deventer eilandkribben, Overijssel

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Deventer hebben besloten tot het verlenen van een vergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Deze vergunning heeft betrekking op ‘het aanleggen van vijf eilandkribben nabij de Wilhelminabrug, 7400 XX in Deventer, kadastraal bekend gemeente Deventer, sectie D, nr. 02899, 03121, 03124 en 03228, (zaaknummer 1248712)‘

De maatregelen maken onderdeel uit van het programma Ruimte voor de Rivier. Op de voorbereiding en bekendmaking van het besluit is de provinciale coördinatieregeling van toepassing. Het ontwerpbesluit heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 juli 2014 ter inzage in het gemeentehuis van Deventer (Publiekszaken), Leeuwenbrug 81 in Deventer en het Provinciehuis, Luttenbergstraat 2, in Zwolle, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze(n) naar voren hebben gebracht, kunnen vanaf 17 juli 2014 gedurende zes weken beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door het indienen van een beroepschrift. Het ondergetekende beroepschrift dient ten minste te bevatten:

  • a) Uw naam en adres;

  • b) De dagtekening;

  • c) Een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d) De redenen waarom u zich niet met het besluit kunt verenigen.

Stuur uw beroepschrift en zo mogelijk een afschrift van het besluit waartegen uw beroep is gericht, onder vermelding van het desbetreffende besluit naar:

Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Op het besluit is afdeling 2 hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent onder andere dat belanghebbenden in het beroepschrift gemotiveerd moeten aangeven welke beroepsgronden worden aangevoerd. Na afloop van de beroepstermijn kunnen de beroepsgronden niet meer worden aangevuld. Geef in het beroepschrift aan dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Indien beroep is ingesteld, kan een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening, bijvoorbeeld inhoudende schorsing van het besluit. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij het verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden overlegd. Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoekschrift om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Logo Overijssel
Naar boven