Logo 's-HertogenboschGewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Paleiskwartier-Willemspoort-Station’

Op 25 juni 2013 heeft de gemeenteraad van ’s-Hertogenbosch het bestemmingsplan ‘Paleiskwartier-Willemspoort-Station’ (NL.IMRO.0796.0002185-1401) vastgesteld. Naar aanleiding en ter uitvoering van een tussenuitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 23 april 2014 heeft ze dit besluit in haar raadsvergadering van 24 juni 2014 gewijzigd.

Het pand Spiegeltuin 1, onderin het complex De Croon in het Paleiskwartier, is binnen de bestemming Wonen niet meer tevens bestemd voor horeca tot en met categorie 3, detailhandel en dienstverlening maar nu tevens voor horeca tot en met categorie 2, detailhandel, dienstverlening:

  • 1.in de regels wordt aan de bestemmingsomschrijving van artikel 16 Wonen-1 toegevoegd: ‘ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van centrum - centrum 3’ tevens voor: horeca tot en met categorie 2 zoals vermeld in de bij deze regels als bijlage behorende Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend op de begane grond; detailhandel, uitsluitend op de begane grond; dienstverlening, uitsluitend op de begane grond.’

  • 2.op de verbeelding wordt Spiegeltuin 1 aangeduid met ‘specifieke vorm van centrum - centrum 3’.

Het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan ‘Paleiskwartier-Willemspoort-Station’ (NL.IMRO.0796.0002185-1402) ligt met bijbehorende stukken met ingang van 14 juli 2014 gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Bestemmingsplannen, Vastgesteld) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Beroep tegen het bestemmingsplan?

Belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen kunnen tijdens de terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als u als belanghebbende beroep wilt instellen, moet u tijdens de terinzagelegging een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven