Logo Renswoude
Verleende omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) aanpassing Lunterse beek bij Utrechtseweg 3 en 5, Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure:

  • 1) Activiteiten ‘uitvoeren werk’, ‘bouwen’ en ‘veranderen beschermd monument’: voor het aanpassen van de Lunterse beek nabij Utrechtseweg 3 en 5 (Klein Wolfswinkel en Engelaar) met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (projectafwijkingsbesluit). De vereiste verklaring van geen bedenkingen is eveneens op 8 juli 2014 afgegeven.

Bovengenoemde besluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf 15 juli 2014 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Renswoude en zijn in te zien bij de afdeling Omgevingsbeheer op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur en op afspraak buiten openingstijden.

Belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of die aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest, kunnen tot 26 augustus 2014 beroep indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 14 juli 2014

Naar boven