Logo Weststellingwerf
Ontwerpomgevingsvergunning en voorlopige verklaring van geen bedenkingen Pieter Stuyvesantweg 73A te Sonnega, Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning met een afwijking ingevolge artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3° Wabo te verlenen voor de bouw van een varkensstal op perceel Pieter Stuyvesantweg 73A te Sonnega.

Procedure

De omgevingsvergunning kan alleen worden afgegeven met toepassing van een procedure als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3° Wabo. Onderdeel van een dergelijke procedure is een door de gemeenteraad af te geven verklaring van geen bedenkingen. In zijn raadsvergadering van 16 juni 2014 heeft de gemeenteraad een voorlopige verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Daarnaast is besloten dat indien er geen zienswijzen tegen de verklaring worden ingediend, de verklaring als definitief zal worden beschouwd.

Terinzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijlagen (o.a. ruimtelijke onderbouwing en de voorlopige verklaring van geen bedenkingen van de raad) met ingang van donderdag 17 juli 2014 tot en met woensdag 27 augustus 2014 ter inzage. Om de stukken in te zien kunt u gedurende de openingstijden terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. U kunt hiervoor een afspraak maken door contact op te nemen via telefoonnummer: 140561.

Naar boven