Logo UitgeestVaststelling bestemmingsplan Meerpad 2014

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het bestemmingsplan Meerpad 2014 op 19 juni 2014 door de gemeenteraad is vastgesteld. Middels het bestemmingsplan worden 25 woningen, 6 bergingen en 39 parkeerplaatsen mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan Meerpad 2014 (NL.IMRO.0450.BP14Meerpad-VS01) met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 11 juli 2014 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage en kunnen worden ingezien bij:

  • 1.de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest;

  • 2.www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • 3.www.uitgeest.nl.

 

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen de volgende belanghebbenden beroep

instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

- belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad van Uitgeest

  • - belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te stellen;

  • - belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

 

Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Om de werking van het vastgestelde bestemmingsplan te schorsen kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. De werking van het bestemmingsplan wordt dan opgeschort totdat er een beslissing is genomen over het verzoek om de voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening kan alleen worden getroffen indien onverwijlde spoed dat vereist.

 

Het beroepschrift respectievelijk verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de

Afdeling respectievelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State,

Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie staat op de website van de Raad van State,

www.raadvanstate.nl. Het is niet mogelijk digitaal beroep in te stellen.

Naar boven