Logo Haren
Ontwerpomgevingsvergunning hoek Vondellaan / Rijksweg A28, Haren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° in samenhang met artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van het P+R terrein Haren met 500 parkeerplaatsen ten noorden van het bestaande P+R terrein, hoek Vondellaan / Rijksweg A28 in Haren.

Deze aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan Bedrijvenpark Nesciolaan. Alleen door af te wijken van dat bestemmingsplan kan medewerking aan dit project worden verleend. De aanvraag, ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing en overige relevante stukken liggen met ingang van vrijdag 11 juli 2014 gedurende zes weken (tot en met donderdag 21 augustus 2014) ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Haren. Tijdens de periode van terinzagelegging stellen wij eenieder in de gelegenheid om zijn of haar zienswijze op het ontwerpbesluit kenbaar te maken. U kunt uw zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders t.a.v. dhr. C. Kuperus, afdeling Ontwikkeling. Het postadres is: Postbus 21, 9750 AA te Haren (Gn). Indien u uw zienswijze mondeling wilt uiten, maakt u dan een afspraak met dhr. C. Kuperus via c.kuperus@haren.nl of 050-5339911.

Wij maken u erop attent dat in beginsel slechts beroep tegen het uiteindelijke beslissing op de aanvraag omgevingsvergunning kan worden ingesteld door diegene die tijdig een zienswijze heeft ingebracht en daarnaast belanghebbende is in de zin van artikel 1:2 van de Algemene wet bestuursrecht.

Naar boven