Logo Schoonhoven
Vastgesteld bestemmingsplan Thiendenland II – 2e herziening 3 percelen Tiendweg, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van Schoonhoven maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 juni 2014 het bestemmingsplan ‘Thiendenland II – 2e herziening 3 percelen Tiendweg’ heeft vastgesteld.

De herziening omvat de 3 percelen aan de noordzijde van de Tiendweg, ten zuiden van de uitbreidingslocatie Thiendenland II. De percelen zijn direct ten oosten van Tiendweg 30, direct ten westen van Tiendweg 32 en tegenover Tiendweg 31 gelegen. Het bestemmingsplan voorziet in andere hoogtematen en een verbreding van het meest oostelijke perceel.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 16 juli tot en met 26 augustus 2014 ter inzage bij de afdeling Vrom, Haven 37 te Schoonhoven en is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via een directe link op de gemeentelijke website www.schoonhoven.nl.

Belanghebbenden die tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend dan wel kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kunnen gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt inwerking met ingang van de dag na afloop van die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn, naast het instellen van beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt dan niet inwerking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven