Logo Waddinxveen
Ontwerp-omgevingsvergunning verleggen gasleiding, Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht:

locatie Zuidelijke Rondweg ter hoogte van de spoorbaan Alphen-Gouda,

het verleggen van een gasleiding (registratienummer 2014025397)

De aanvraag ziet op de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. De aanvraag is strijdig met de bestemmingsplannen ‘Coenecoop’ en het ‘Provinciaal Inpassingsplan Extra Gouwekruising’, omdat het gebruik niet overeenkomt met de bestemming ‘verkeer’.

Inzage

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 juli tot en met 20 augustus 2014 ter inzage in het gemeentehuis van Waddinxveen, Raadhuisplein 1.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan de Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken de heer B. Groenendijk, Thorbeckelaan 2 te Gouda, bereikbaar onder nummer 088-5450418.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Naar boven