Logo FerwerderadielVaststelling bestemmingsplan Hoofdweg 47 te Burdaard

Burgemeester en wethouders van Ferwerderadiel maken bekend dat op 19 juni 2014 het bestemmingsplan "Hoofdweg 47 te Burdaard, NL.IMRO.1722.101604-VA01" ongewijzigd is vastgesteld. Het plan, inclusief de hierop betrekking hebbende stukken, zullen gedurende zes weken na 9 juli 2014 ter inzage liggen.

Inzage is mogelijk tijdens openingsuren in het gemeentehuis, Hegebeintumerdyk 2 te Ferwert; desgewenst kan het plan buiten openingsuren worden ingezien, zulks na (telefonische) afspraak. Tevens kunt u een digitale weergave van het plan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan voorziet in een regeling voor de realisatie van een bedrijfswoning op het perceel kadastraal bekend gemeente Blija, sectie L, nr. 51, 9112 HG, behorend bij een bedrijf aan de Hoofdweg 62 te Burdaard.

Binnen de zes weken na 9 juli 2014 waarin de stukken ter visie liggen kan beroep ingesteld worden bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

a. een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze op het ontwerp van het plan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

b. een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Het schriftelijk beroep kan worden ingebracht bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van een bestemmingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Als binnen de termijn naast het beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

9 juli 2014

Naar boven