Logo HarlingenOntwerpbestemmingsplan Harlingen - Ludinga

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 10 juli 2014 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Harlingen - Ludinga voor iedereen kosteloos ter inzage ligt bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Tevens ligt het ontwerpbesluit ter inzage. Het plan kan verder bekeken worden op de website ruimtelijkeplannen.nl.

 

Dit plan voorziet in een juridisch-planologisch kader voor de wijk Ludinga en de sportvelden aan de Achlumerdyk. Het bestemmingsplan betreft met name een actualisering van de huidige planologische situatie en is een vervanging van het nu nog geldende bestemmingsplan. De in het huidige bestemmingsplan opgenomen uitwerkingsbevoegdheid voor de oostelijke uitbreiding van de wijk is buiten deze actualisering van het bestemmingsplan gehouden.

 

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (dus t/m 20 augustus 2014) over het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. Indien voor het mondeling inbrengen hiervan wordt gekozen, kan men bellen naar de afdeling Ruimtelijke Zaken van onze gemeente via telefoonnummer 14 0517.

Harlingen 04-07-2014

Naar boven