Logo Duiven Ontwerpomgevingsvergunningrealisatie vlonderterras en verruiming horecafunctie paviljoen Horsterpark

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:

de ontwerp omgevingsvergunning realisatie vlonderterras en verruiming horecafunctie paviljoen Horsterpark.

De omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een vlonderterras en een verruiming van de horecafunctie en de openingstijden van het paviljoen aan de Horsterparklaan 1 te Duiven.

Inzien

De aanvraag en de ontwerp omgevingsvergunning liggen met ingang van 10 juli 2014 tot en met 20 augustus 2014 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast is de omgevingsvergunning te lezen op de gemeentelijke website, http://0226.roview.net.

Zienswijze

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken de behandelend ambtenaar.

Meer I nformatie

Voor meer informatie over de omgevingsvergunning realisatie vlonderterras en verruiming horecafunctie paviljoen Horsterpark kijkt u op http://0226.roview.net/?phID=47E2EA74-3FC5-401D-887D-A3DBF45218A8 Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw M. Giezen. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en bereikbaar via (0316) 27 93 85.

Naar boven