Logo Dinkelland
Besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure, Oppersveldweg 4 Agelo, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd is, is verleend:

Locatie: Oppersveldweg 4 Agelo

Voor: het bouwen van een potstal

Ter inzage

Met ingang van 24 januari 2014 kan een ieder de papieren exemplaren van het hierboven genoemde besluit inzien tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Denekamp. U kunt een omgevingsvergunning die in strijd is met het bestemmingsplan, maar waarbij sprake is van een goede ruimtelijke ordening en onderbouwing tevens digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.dinkelland.nl/actueel/bekendmakingen/. Het identificatienummer van het besluit is NL.IMRO.1774.BUIPBPOPPERS4AGELO-0401

Beroep

Belanghebbenden die al zienswijzen hebben ingediend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest eerder zienswijzen in te dienen en belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele door het college aangebrachte wijzigingen, kunnen met ingang 24 januari 2014 binnen zes weken in beroep komen. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

Naar boven