Logo Veldhoven
Vaststelling wijzigingsplan ‘Heistraat – Zoom’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van 3.6 en 3.9a Wro bekend, dat zij bij besluit van 8 juli 2014 het onderstaande wijzigingsplan gewijzigd hebben vastgesteld.

De wijzigingen hebben betrekking op de toelichting en het toevoegen van enkele bijlagen zoals verwoord in de bij het wijzigingsplan horende ‘Nota van zienswijzen en ambtshalve aanpassingen’.

Dit wijzigingsplan met bijhorende stukken ligt van 11 juli 2014 tot en met 21 augustus 2014 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld te Veldhoven. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘wijzigingsplan Heistraat – Zoom’.

Naam

Wijzigingsplan ‘Heistraat – Zoom’

Omschrijving

Het wijzigingsplan betreft een planologische regeling (wijziging bestemming ‘Groen’ naar ‘Bedrijf’ op basis van het bestemmingsplan ‘Aansluiting Kruisstraat’) ten behoeve van de realisatie van een bedrijfsgebouw met bijhorende voorzieningen op het perceel gelegen op de hoek Heistraat – Zoom (kadastraal bekend K nr. 2240).

Beroep instellen

Tijdens de hiervoor genoemde termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college van burgemeester en wethouders;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze kenbaar te maken;

  • belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij vaststelling heeft aangebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan dan over het besluit van het college van burgemeester en wethouders een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neem dan contact op met de gemeente Veldhoven via een email naar gemeente@veldhoven.nl. of bel naar telefoonnummer 14 040.

Veldhoven, 9 juli 2014

Naar boven