Logo Texel
Correctiebesluit Westerweg 50 vastgesteld, Texel

Het ontwerp-correctiebesluit voorziet in de correctie van de projectplankaart die bij het projectbesluit hoort. De oorspronkelijke projectplankaart geeft, in tegenstelling tot de bijbehorende tekst in de ruimtelijke onderbouwing, niet weer dat de parkeerplaatsen aan de Bakkenweg onderdeel uitmaken van het projectgebied. Het project voorziet in het oprichten van een recreatiewoning met bijbehorende parkeerplaatsen op de locatie bekend als Westerweg 50 te Den Hoorn.

Tegen het ontwerpbesluit dat van 7 augustus 2013 tot en met 17 september 2013 ter inzage heeft gelegen zijn zienswijzen ingediend. De ingediende zienswijzen hebben geen aanleiding gegeven het ontwerp-besluit aan te passen.

Ter inzage

Het vastgestelde correctiebesluit ligt vanaf vanaf 8 juli 2014 tot en met 19 augustus 2014 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis, Emmalaan 15, 1791 AT Den Burg.

Het vastgestelde correctiebesluit en bijbehorende bijlagen zijn ook online te raadplegen op de website van de gemeente Texel, www.texel.nl.

Beroep

Tegen het besluit kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld, met ingang van de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd, door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Indien er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Een beroepsschrift kan in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling.

Voor diegenen die eerder al hoger beroep hadden ingesteld tegen het projectbesluit, dat door middel van het onderhavige besluit wordt gecorrigeerd, geldt dat hun hoger beroep van rechtswege (artikel 6:19 Algemene wet bestuursrecht) geacht wordt zich mede te richten tegen het onderhavige correctiebesluit. Zij behoeven daartegen derhalve niet afzonderlijk (hoger) beroep in te stellen.

Naar boven