Logo Blaricum
Ontwerpbestemmingsplan Tergooi locatie Blaricum, Blaricum

Burgemeester en wethouders van Blaricum maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Tergooi Blaricum ter inzage ligt.

Het plangebied wordt gevormd door het terrein van het ziekenhuis aan de Rijksstraatweg 1 in Blaricum. Het bestemmingsplan voorziet in beperkte uitbreidingsmogelijkheden van het ziekenhuis en het realiseren van een parkeergarage.

Periode van terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan (en de daarbij behorende stukken) liggen vanaf 7 juli gedurende zes weken (tot en met 17 augustus 2014) ter inzage in het kantoor van de BEL Combinatie, bij het loket Bouwen en Wonen, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.blaricum.nl. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan heeft als kenmerk: NL.IMRO.0376.BPTergooizh-On01

Indienen van zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder tegen het ontwerpbestemmingsplan schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad van Blaricum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de termijn van terinzagelegging een afspraak maken met mevrouw W. Verbeek via telefoonnummer 14 035. Het is niet mogelijk telefonisch of per e-mail uw zienswijze in te dienen.

Inloopavond

Op 10 juli 2014 bent u vanaf 19.15 uur van harte welkom in de Gehoorzaal van Tergooi, Rijksstraatweg 1 in Blaricum. Er vindt dan een inloopavond plaats van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt de plannen inzien en er zijn medewerkers van het ziekenhuis en de gemeente aanwezig om de plannen en de procedure toe te lichten.

Naar boven