Logo Vlagtwedde
Besluit M.E.R.-beoordeling melkveehouderijbedrijf J. Buiskoolweg te Bourtange, Vlagtwedde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend, dat zij een beslissing hebben genomen ten aanzien van de mer-beoordeling voor het oprichten van een melkveehouderijbedrijf aan de J. Buiskoolweg te Bourtange, gelegen tussen de percelen J. Buiskoolweg 19 en Bourtangerweg 1 te Bourtange door Buijs Landbouw B.V. te Rosmalen.

De beoogde activiteit (het oprichten van een melkveehouderij) staat vermeld in bijlage D, categorie 14 van het Besluit milieueffectrapportage 1994. Uit de mer-beoordeling die is uitgevoerd blijkt dat er geen nadelige gevolgen voor het milieu zijn, die het maken van een milieueffectrapport rechtvaardigen.

Het besluit en de relevante stukken liggen van 3 juli tot en met 13 augustus 2014 tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 1 te Sellingen.

Het besluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijk besluit is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft.

Eventuele bezwaren tegen het besluit kunnen te zijner tijd kenbaar gemaakt worden in het kader van de procedure ten behoeve waarvan het mer- beoordelingsbesluit is genomen (aanvraag omgevingsvergunning).

Naar boven