Logo Leidschendam-Voorburg
Omgevingsvergunning (Ontwerpbesluit) Meerburgerlaan 7 – 7a , Leidschendam-Voorburg

Wij leggen het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, voor een ieder ter inzage.

Dit is de ontwerpbeschikking voor het wijzigen van het gebruik van een weiland en het wijzigen van het gebruik van een gedeelte van een loods in verband met het houden van maximaal 4 paarden op het adres Meerburgerlaan 7 – 7a te Leidschendam.

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op de volgende activiteit:

  • strijdig gebruik, artikel 2.1, eerste lid, onder c, juncto artikel 2.12, eerste lid, onder a.3°, Wabo (buitenplanse afwijkingsmogelijkheid met gro);

Deze ontwerpbeschikking ligt ter inzage van 9 juli tot en met 21 augustus 2014 in het Servicecentrum, (Koningin Wilhelminalaan 2) te Leidschendam.

U bent in de gelegenheid om in de hierboven genoemde periode uw zienswijze(n) kenbaar te maken. U kunt uw zienswijze toezenden aan het college van burgemeester en wethouders, per post: Gemeente Leidschendam-Voorburg, Afdeling KCC – team Vergunningen, Postbus 905, 2270 AX te Voorburg, maar u kunt uw zienswijze eventueel ook persoonlijk afgeven in het Servicecentrum, of u kunt uw zienswijzen per e-mail sturen aan: info@leidschendam-voorburg.nl o.v.v. zienswijze dossiernr. KCC/20140296.

De ontwerpbeschikking kan wijzigen naar aanleiding van ingebrachte zienswijzen en wanneer aan de gestelde voorwaarden bij deze beschikking wordt voldaan.

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg.

Naar boven