Logo Goeree-OverflakkeeGemeente Goeree-Overflakkee - Verleende omgevingsvergunning brandveilig gebruik - Sommelsdijk, het pand Nieuw Rijsenburgh op het perceel Sperwer 271

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, gelet op de artikelen 2.1 lid1 onder d en 2.13 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning verleend is voor het brandveilig gebruik van

Sommelsdijk, het pand Nieuw Rijsenburgh op het perceel Sperwer 271

Inzage

De stukken kunt u inzien vanaf maandag 7 juli 2014 tot en met vrijdag 18 augustus 2014 in het gemeentehuis, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur, op donderdag van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak.

Beroepstermijn

Tot en met vrijdag 18 augustus 2014 kan beroep tegen de verleende omgevingsvergunning worden ingesteld bij de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam, door:

  • -belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning;

  • -belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen de ontwerp- omgevingsvergunning hebben kunnen indienen;

  • -belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die bij verlening van de omgevingsvergunning zijn aangebracht.

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Sector Bestuursrecht van Arrondissementsrechtbank Rotterdam verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Inwerkingtreding

De verleende omgevingsvergunning treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Sector Bestuursrecht van Arrondissementsrechtbank Rotterdam, treedt de omgevingsvergunning niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

Naar boven