Logo Laarbeek
Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding bedrijfsbestemming Bijenweg 1-3 Beek en Donk’, Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Uitbreiding bedrijfsbestemming Bijenweg 1-3, Beek en Donk’ als ontwerp ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de bedrijfslocatie tot een maximum van 10.000 m2.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van maandag 7 juli tot en met maandag 18 augustus 2014 voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Het is ook digitaal raadpleegbaar via www.laarbeek.nl (www.laarbeek.nl > wonen en leven > ruimtelijke plannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl > IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPBijenweg1-3-ON01).

Omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Schriftelijke zienwijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Leefbaarheid. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven