Logo Deventer
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreid (Bouw, Planologische afwijking bestemmingsplan 3e graad, Rijksmonumenten) voor bouw dierenverblijven op De Botterije ong. te Schalkhaar, Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 3 juli tot en met 13 augustus 2014 voor een ieder ter inzage ligt:

  • ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van dierenverblijven op het perceel De Botterije ong. te Schalkhaar

inhoud

Als aanvulling op de dierenweide in het plangebied aan De Botterije ong. zijn diverse schuilgelegenheden voor de dieren in aanbouw. Deze bebouwing is deels ter vervanging van een vervallen stal. De schuur, voeder/klimhok, kippenhok en duiventil is gebouwd zonder omgevingsvergunning. De nieuwe bebouwing is niet in overeenstemming met de bouwmogelijkheden die het geldende bestemmingsplan biedt. Met deze omgevingsvergunning kan worden afgeweken van het geldende bestemmingsplan en is de bouw van de dierenverblijven mogelijk.

Inzien

De omgevingsvergunning kunt u inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81.

Reageren

Het ontwerp omgevingsvergunning ligt van 3 juli tot en met 13 augustus 2014 ter inzage.

U kunt tot en met woensdag 13 augustus 2014 reageren.

Lees hieronder hoe u op het plan kunt reageren.

Als u een reactie wilt geven op het ontwerp omgevingsvergunning dan brengt u een zienswijze in.

  • Stuur uw schriftelijke zienswijzen aan:

    het college van burgemeester en wethouders,

    t.a.v. het team Ondernemen en Vergunningen,

    Postbus 5000,

    7400 GC Deventer

    o.v.v. ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van dierenverblijven op het perceel De Botterije ong. te Schalkhaar’

  • Dien uw zienswijze digitaal in via

    www.deventer.nl/bezwaar.

  • Maak uw zienswijze telefonisch kenbaar te maken bij mw. M. Koops of het secretariaat van het team Ondernemen en Vergunningen, telefoon 14 0570.

Het is helaas niet mogelijk om uw zienswijzen via e-mail in te dienen.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na de inzage periode van zes weken worden alle reacties samengevat en van een standpunt voorzien in een zogenaamde “zienswijzenota”. Mogelijk worden de plannen op onderdelen aangepast. Vervolgens worden de plannen ter vaststelling aangeboden aan het college van burgemeester en wethouders.

Het vervolg

Tegen de omgevingsvergunning kan na het vaststelling van de vergunning door de college van burgemeester en wethouders beroep aangetekend worden bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank.

Naar boven