Logo Hilvarenbeek
Ontwerpbesluit Hogere grenswaarde voor een seniorenwoning aan de Akkerstraat 10 te Biest-Houtakker, Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken, gelet op artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, bekend, dat zij voornemens zijn een hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder vast te stellen.

  • De hogere grenswaarde houdt verband met het bestemmingsplan Akkerstraat 10 ten behoeve van het realiseren van een nieuwe seniorenwoning aan de Akkerstraat 10 te Biest-Houtakker.

Op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder zijn burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek voornemens een ontheffing te verlenen. De hogere waarde heeft betrekking op de nieuwbouw van een seniorenwoning aan de Akkerstraat 10 te Biest-Houtakker

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken (akoestisch onderzoek) kunnen met ingang van 4 juli 2014 gedurende 6 weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl).

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze aan het college kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier “Zienswijze indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl, onder publiekszaken. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Naar boven